Sajtószoba

14
2021. április 14., szerda

Együttműködés a vízügy és a horgászok között a vizek, a halállomány és a természet védelme érdekében

Lang Istvan-OVF_Szucs Lajos-MOHOSZ-belyeg

A hazai vizek, a halállomány, valamint a környezeti és természeti értékek hatékonyabb védelme érdekében együttműködési megállapodást kötött az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ). 

Korábbi események
Tartalomfelelős: Regdánszki Tamara, honlap adminisztrátor

Több információ, korszerűbb használat – Megújultak a térképek a honlapunkon!

2021. március 24., szerda 12:18

Örömmel számolhatunk be arról, hogy megújultak a vizugy.hu térképei!  Az új verziókban már tetszőlegesen nagyíthatunk, kereshetünk pontos adatokat az Igazgatóságok területén, és vizsgálhatjuk az egyes objektumok közvetlen környezetét.

A nagyítás és területválasztás eszközei nem változtak. Görgetéssel és a térkép „megfogásával” módosíthatunk a nézeten, de akár a pontos cím megadásával is kereshetünk (kereső fül). A háttérkép átalakítható feliratozott műholdképpé, az árnyékolás beállításával pedig kiemelhetjük a vízügyi tartalmat.

Egy kattintással előhívhatjuk az objektumokhoz tartozó bővebb tudnivalókat, például a vízmércék aktuális vízállás-grafikonját. Az igazgatóságok vízrajzi állomásai mellett a készültségi fokozatok adatait is böngészhetjük, melyek alapján – elsősorban a védekezési időszakban – pontosabb és részletesebb információkat kaphatunk az érintett területekről.

A térképeket folyamatosan bővítjük további vízügyi adatokkal.

Eredményes böngészést kívánunk!

 

 

Utolsó módosítás: 2021. március 24., szerda 12:20, Regdánszki Tamara