palyazat_fooldal

Események

12
2019. március 12., kedd

A TSOnline országos tájékoztató zárórendezvénye, 2019. március 12.

Megrendezésre került a TSOnline országos tájékoztató zárórendezvénye.

11
2019. február 11., hétfő

Vizet mindenkinek! - VV 2019

"Vizet mindenkinek!" szlogennel indul idén is a Víz Világnapi rendezvénysorozat!

Információkat kaphatsz a cikken belül és a vizvilagnap.hu weboldalon.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Pászthory Róbert, informatikus

VI. Országos Vízügyi Közfoglalkoztatási Értekezlet

2018. december 11., kedd 13:43

VI. Országos Vízügyi Közfoglalkoztatási Értekezlet

 

2018. november 28-30. között került megrendezésre a VI. Országos Vízügyi Közfoglalkoztatási Értekezlet valamennyi vízügyi igazgatóság részvételével Tatán, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szervezésében.

 A 2012-től a vízügyi ágazatban elindult nagy létszámú közfoglalkoztatás, illetve ennek az elmúlt években összegyűlt tapasztalatai ismételten szükségessé tették átfogó, országos szintű ágazati értekezlet megrendezését, melyek mellett különösen időszerűvé tette a szakmai fórumot a hamarosan induló 2019-es országos közfoglalkoztatási program tervezéséről szóló egyeztetés. A rendezvényen előadóként többek között részt vett a Belügyminisztérium három szakága, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, a Győri Vízitársulat, valamint a Magyar Államvasutak is. Az értekezlet során bemutatásra kerültek az ágazat jó gyakorlatai, az ellenőrzési módszerek és tapasztalatok, illetve a közbeszerzések szabályai. Programként szerepeltek a 2017. év országos közfoglalkoztatási program eredményei, a 2018. év eddigi állása, továbbá a 2019. év tervezése, valamint a társszervekkel való együttműködés is.

 Az előadások hasznosnak, előremutatók és gondolatébresztők voltak, melyek nagymértékben emelték a rendezvény szakmai színvonalát. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy az aktuális témákat feszegető előadások után mindenki számára tanulságos eszmecserék alakultak ki a problémák megoldásával kapcsolatban. A konferencia alapvető célja a közös gondolkodás volt, mely sikeresen megvalósult.

 

Utolsó módosítás: 2018. december 11., kedd 13:50, Radó Mónika