Sajtószoba

28
2021. július 28., szerda

A Duna folyamot a Garamon keresztül ért szennyezéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk

tajekoztatas

A működési területével érintett vízügyi igazgatóságok fokozott vízminőség-figyelőszolgálatai a Garam torkolatában, illetve a Duna folyam alsóbb szakaszán szennyezésre utaló nyomokat nem észleltek.

30
2021. július 30., péntek

Kis-Balaton Építő Tábor 4.0

kis-balaton-belyeg

Tisztelettel hívjuk és várjuk a Holnapocska Tábor sajtónyilvános tábori betekintőjére a IV. Kis-Balaton Építő Táborba!

19
2021. július 19., hétfő

Tájékoztató a Dunán levonuló árhullámról

tajekoztatas

Fontos kiemelni, hogy a jelenlegi árvíz biztonsággal levezethető az árvízvédelmi töltések között vagy a kijelölt ártereken...

13
2021. július 13., kedd

Együttműködés és kölcsönös segítségnyújtás a Balaton jövője érdekében

Egyuttmukodes es kolcson segitsegnyujtas-Balaton-belyeg

A vízminőség változásának hatékonyabb nyomon követése érdekében ötéves együttműködési megállapodást kötött a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet, az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a három dunántúli vízügyi igazgatóság.

Korábbi események
Tartalomfelelős:

III. Országos Vízügyi Közfoglalkoztatási Értekezlet

2016. február 08., hétfő 13:39

 

III. Országos Vízügyi Közfoglalkoztatási Értekezlet

 

A 2012-től a vízügyi ágazatban elindult nagy létszámú közfoglalkoztatás, illetve ennek az elmúlt években összegyűlt tapasztalatai szükségessé tették átfogó, országos szintű ágazati értekezletek megrendezését. A rendezvénysorozat részeként 2016. február 3-5 között Vonyarcvashegyen, a NYUDUVIZIG szervezésében lezajlott a III. Országos Vízügyi Közfoglalkoztatási Értekezlet, melyen mind a 12 vízügyi igazgatóság és az OVF mellett előadóként részt vett a Belügyminisztérium, a Zala Megyei Kormányhivatal, valamint az Őrségi Nemzeti Park is. Az értekezlet során bemutatásra kerültek az ágazat jó gyakorlatai, az ellenőrzési módszerek és tapasztalatok, a 2015. év eredményei, a 2016. év tervezése, valamint a társszervekkel való együttműködés is.

Utolsó módosítás: 2016. február 09., kedd 08:16, Radó Mónika