Sajtószoba

7
2021. október 7., csütörtök

Velencei-tó üzemirányítású célú vízpótlásának eredménye

kozlemeny

Befejeződött a Velencei-tó vízpótló rendszerének 5 napon keresztül tartó üzemirányítási vizsgálata és megtörtént az eredmények kiértékelése.

5
2021. október 5., kedd

Országos Védelmi Gyakorlat - Vízügy 21.10.05

OVF_kozlemeny_01

40 év után újra Országos Védelmi gyakorlatot tart a Vízügy október 5-én és 6-án, az egykori vízügyi főmérnökről, Karcagi Gáborról elnevezett, európai viszonylatban is egyedülálló, új Árvízvédelmi Gyakorlóközpontban.

5
2021. október 5., kedd

Ilyen 40 éve nem volt! Országos Védelmi Gyakorlat a vízügybe

OVF-meghivo_

Az alkalom jelentőségét mutatja, hogy csaknem 40 éve nem volt példa hasonló horderejű szakmai eseményre a vízügyi szolgálatban.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Csík András, főosztályvezető

MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT

2020. november 06., péntek 11:56

MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT kitűntetést kapott dr. Gauzer Balázs

 

Áder János köztársasági elnök a vízügyi ágazat területén folytatott kimagasló szakmai tevékenysége, valamint az árvízi védekezések során tanúsított példaértékű helytállása elismeréseként dr. Gauzer Balázs, az Országos Vízügyi Főigazgatóság Országos Vízjelző Szolgálatának kiemelt műszaki referense részére MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetést adományozta.

Ezúton is gratulálunk Balázsnak a kitüntetéshez és kívánunk még neki sok évnyi hasonlóan színvonalas és örömteli munkát és mindenekelőtt jó egészséget hozzá!

 

Utolsó módosítás: 2020. november 06., péntek 12:11, Regdánszki Tamara