Sajtószoba

7
2021. október 7., csütörtök

Velencei-tó üzemirányítású célú vízpótlásának eredménye

kozlemeny

Befejeződött a Velencei-tó vízpótló rendszerének 5 napon keresztül tartó üzemirányítási vizsgálata és megtörtént az eredmények kiértékelése.

5
2021. október 5., kedd

Országos Védelmi Gyakorlat - Vízügy 21.10.05

OVF_kozlemeny_01

40 év után újra Országos Védelmi gyakorlatot tart a Vízügy október 5-én és 6-án, az egykori vízügyi főmérnökről, Karcagi Gáborról elnevezett, európai viszonylatban is egyedülálló, új Árvízvédelmi Gyakorlóközpontban.

5
2021. október 5., kedd

Ilyen 40 éve nem volt! Országos Védelmi Gyakorlat a vízügybe

OVF-meghivo_

Az alkalom jelentőségét mutatja, hogy csaknem 40 éve nem volt példa hasonló horderejű szakmai eseményre a vízügyi szolgálatban.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Regdánszki Tamara, honlap adminisztrátor

Több információ, korszerűbb használat – Megújultak a térképek a honlapunkon!

2021. március 24., szerda 12:18

Örömmel számolhatunk be arról, hogy megújultak a vizugy.hu térképei!  Az új verziókban már tetszőlegesen nagyíthatunk, kereshetünk pontos adatokat az Igazgatóságok területén, és vizsgálhatjuk az egyes objektumok közvetlen környezetét.

A nagyítás és területválasztás eszközei nem változtak. Görgetéssel és a térkép „megfogásával” módosíthatunk a nézeten, de akár a pontos cím megadásával is kereshetünk (kereső fül). A háttérkép átalakítható feliratozott műholdképpé, az árnyékolás beállításával pedig kiemelhetjük a vízügyi tartalmat.

Egy kattintással előhívhatjuk az objektumokhoz tartozó bővebb tudnivalókat, például a vízmércék aktuális vízállás-grafikonját. Az igazgatóságok vízrajzi állomásai mellett a készültségi fokozatok adatait is böngészhetjük, melyek alapján – elsősorban a védekezési időszakban – pontosabb és részletesebb információkat kaphatunk az érintett területekről.

A térképeket folyamatosan bővítjük további vízügyi adatokkal.

Eredményes böngészést kívánunk!

 

 

Utolsó módosítás: 2021. március 24., szerda 12:20, Regdánszki Tamara