Események

11
2020. november 11., szerda

Sajtómeghívó

Sajtótájékoztató: Nagyszabású takarítás-sorozat a Tisza-tavon! A Tisztítsuk meg az országot! program keretében az összes Vízügyi Igazgatóságon megkezdődtek, vagy rövidesen megkezdődnek a munkálatok.
 

22
2020. október 22., csütörtök

Sajtómeghívó

2020 októberében élesben vizsgáztak a borsodi árvízvédelmi fejlesztések eredményei. A Sajó-Hernád vízrendszerén októberben levonult árhullám méretében alkalmas volt arra, hogy az új védművek hatását teszteljük - az árvíz magassága helyenként megközelítette a 2010. évi rendkívüli árhullámot.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Alkonyi Zsófia Dr., osztályvezető

Az OVF közfoglalkoztatási programjai

2013. november 12., kedd 11:39

OVF funkcionális feladatok megsegítését célzó hosszabb időtartamú közfoglalkoztatási program IX.

A 2020. március 9-én elindult program célja az Országos Vízügyi Főigazgatóság funkcionális feladatainak megsegítése. Ennek során 1 fő adatrögzítő és 1 fő irodai adminisztrátor az OVF VITUKI adattárával megkezdett munkát folytatja, továbbá iratokat rendez. 1 fő recepciós üdvözli, útbaigazítja a vendégeket, továbbá a ki- és beléptetést végzi, illetve a központi telefonokat kezeli. 1 fő recepciós portaszolgálati, illetve iratrendezési feladatokat lát el az OVF telephelyein. 1 fő irattári adminisztrátor az OVF irattárának rendezésében, illetve a beruházási dokumentációk kezelésében nyújt segítséget, alkalmanként kézbesítési feladatokat lát el a Főváros területén. 1 fő nappali takarító az OVF irodaépületének takarítását, rendben tartását végzi. A program tervezett befejezése 2021. február 28.

Utolsó módosítás: 2020. március 03., kedd 13:50, Radó Mónika